ERKENNING

Erkend worden en erkenning krijgen betekent dat je gezien en gehoord wordt en serieus genomen wordt.

Jouw verhaal is uniek, jij bent uniek!

 

Op het moment dat jij een tiener wordt kan er veel veranderen in je leven. Je voelt je misschien niet meer zo begrepen, bent op zoek naar je eigen identiteit (wie ben ik/ wie wil ik zijn), je maakt de overstap naar het voortgezet onderwijs of je gaat beroepsonderwijs volgen en merkt dat je wel wat persoonlijke ondersteuning kunt gebruiken om je leven (weer) te ordenen.

 

Het kan ook zijn dat je geconfronteerd wordt met ingrijpende situaties of ervaringen, zoals het overlijden, een ernstige ziekte of beperking van een dierbare in jouw nabije omgeving, een lichamelijke ziekte of beperking bij jezelf, een scheiding of verhuizing etc. Dit betekent dat je moet leren omgaan met dit verlies en verdriet.

 

Je kunt ook uit balans raken als je het gevoel hebt anders te zijn, vanwege je geaardheid of een diagnose die je hebt gekregen, óf je hebt het gevoel er niet bij te horen. Misschien ben je gepest, waardoor je (basis)gevoelens van veiligheid en (zelf)vertrouwen zijn aangetast.

 

Door al deze zaken wordt jouw veerkracht op de proef gesteld en weet je nu even niet hoe je verder moet. Ik ben er voor jou! Samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans om je leven weer vol energie te kunnen leven.